•  

Neden Hesap Doktoru


Hesap Doktoru, tamamen online çalışan tam entegre bir muhasebe programıdır. ( Aşağıdaki tanıtıcı videomuzu izleyerek programımızın farklılıkları, özellik ve ayrıcalıkları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.)

Online Muhasebe Programı ne demektir ?
Herhangi bir lisans ücreti ödemeden düşük kiralama ücretleriyle, internete bağlı bilgisayar ya da cep telefonunuz sayesinde tüm muhasebe süreçlerinizi yönetebilirsiniz.

Tam entegre ne demektir ?
Stok-Fatura-Cari Hesap-Sipariş-Finans gibi ön muhasebe özellikleri yanında, ek bir programa ihtiyaç duymadan Genel Muhasebe süreçlerinizi de ister matbu form isterseniz e-belge düzeninde yürütebilirsiniz.

Diğer paket programlardan ya da online ön muhasebe programlarından farkı nedir?
Lisans ücreti ödediğiniz programlar için, bilgisayar sistemi, yüksek lisans bedelleri, güncelleme maliyetleri, ayrıca e-dönüşüm hizmetleri için ayrı ayrı yüksek maliyetlere katlanmak zorunda kalırsınız. Hesap Doktoru muhasebe programı sayesinde bu maliyetlerin hepsinden kurtulursunuz. 

Bilgisayar sistemi, birden fazla kullanıcı ihtiyacı varsa server gibi , ek kullanıcı gibi maliyetiniz olmaz. İnternete bağlı her cihazdan güvenli bir şekilde tanımlı kullanıcınızla giriş yapabilirsiniz.

Ya da diğer ön muhasebe programlarını tercih ettiğinizde, e-dönüşüm ve ön muhasebe süreçlerinizi yönetebilirsiniz bu seferde, Genel muhasebe işlemleriniz için tüm bilgilerin ikinci kez muhasebe sisteminize kayıt edilmesi ve ikinci bir program ihtiyacı karşınıza çıkacaktır.

Hesap Doktoru sayesinde e-dönüşüm, ön muhasebe, genel muhasebe süreçlerini tek panelden yönetebilir, yüksek yatırım maliyetlerine katlanmazsınız.

Yapılandırma ayarları ve ücretsiz danışmanlık hizmeti için bizi arayın. 



Yorum Yaz