•  

QNB Finansbank Dijital Köprü

 

Hesap Doktoru uygulamasına geçen müşterilerimiz şimdi QNBFinansbank Dijital Köprü’nün e-Dönüşüm fırsatlarıyla tanışıyor!

 

Dijital Köprü’nün e-Fatura ve diğer tüm e-Dönüşüm Hizmetleri2025'e kadar yıllık 1.000 kontör kullanımı ile ücretsiz. Siz de hemen DijitalKöprü’ye başvurun, e-Dönüşüme bugünden başlayın!


Dijital Köprü çözümlerini ücretsiz ve indirimli paket avantajlarıile kullanmaya başlamak için aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurmanızyeterli!


https://www.qnbfinansbank.com/kobi/dijitalkopru/hemen-basvur

 

QNB eFinans ile E-dönüşüm hizmetinden faydalanarak Hesap Doktorumuhasebe programına geçiş yapan müşterilerimiz 2 yıl boyunca 1000 kontör hediyehakkı kazanır. Böylelikle E-fatura, E-Defter hizmetlerinden ücretsiz olarakfaydalanabilirsiniz. Her E-fatura ya da keseceğiniz her Arşiv Fatura 1 kontörolarak değerlendirilir. 

 

E-dönüşüm süreçlerini kendiniz takip edebilir ya da ücretsizdönüşüm takip hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz, bunun için "hadibaşlayalım" sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

  

https://hesapdoktoru.com.tr/post/hadi-baslayalim/108/

*DijitalKöprü’yü kullanmaya devam etmek için başvuru tarihinden sonraki 1 ay içerisindefirmanızdaki yetkilinin Dijital Köprü Platformu’na giriş yapması yeterliolacaktır. Dijital Köprü Platformuna QNB Finansbank kullanıcı adı ve FinansŞifreile giriş yapılabilir. Enpara.com Şirketim’de müşteriyseniz Dijital KöprüPlatformu’na Enpara.com Şirketim İnternet şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.


Yorum Yaz