•  

E-Fatura Kontör hakkında merak edilenler

E-Fatura Kontör hakkında merak edilenler,

E-Fatura kontör fiyatları ?

Bu yazımızda E-Fatura kontörle ilgili en çok merak edilen sorulara cevap vermeye çalışacağız. Elektronik faturaya geçen mükelleflerin en çok merak ettiği konulardan biri de e-fatura kontör fiyatlarıdır. Şüphesiz E-fatura kontör fiyatları, kağıt fatura bastırma maliyetleri ile karşılaştırıldığında çok daha uygun fiyatlara gelmektedir. E-faturaya geçiş hadlerinin de düşürülerek yaygınlaştırılması e-fatura kontör fiyatları üzerindeki önemi artırmaktadır. Muhasebe programı maliyetleri dışında en önemli maliyet unsur haline gelmektedir, e-fatura kontör maliyetleri.

Hesap Doktoru ile e-faturaya geçen müşterilerimiz içine-fatura kontör fiyatı ortalama 1000 kontör alan müşterilerimiz için kdv dahil 23 kuruş seviyesindedir. Buda ortalama e-fatura kontör fiyatlarının çok altındadır. Kağıt bastırma maliyetleri, gerektiğinde fatura gönderim maliyetlerini de katarsak çok daha avantajlıdır.

 

E-Fatura kaç kontör ?

Farklı entegratörler ya da farklı paket sunumlarında değişen fiyatlama sistemleri görünmektedir. Hesap Doktoru ile e-fatura kullanan müşterilerimiz için bu durum daha net bir hale gelmektedir. Hesap Doktorunda her E-fatura 1 kontördür.

 

E-Fatura kontör nasıl alınır ?

Her uygulamada farklı olmakla birlikte Hesap Doktorunda E-Fatura kontör almak çok kolaydır. Ana sayfamızdaki, fiyatlar sekmesinden istediğiniz kontör adet sayısını seçerek satın alma yapabilirsiniz.

 

E-Fatura kontör yükleme nasıl yapılır?

Satın alma yapıldıktan sonra sisteminize E-fatura kontör  yükleme otomatik olarak yapılır. Kalan kontör sayısı da panelinizden kontrol edebilirsiniz.

E-faturaya geçmeye hazırsanız, ücretsiz e-dönüşüm fırsatın dan yararlanabilirsiniz. Qnb Finans Dijital Köprü ile e-dönüşüm fırsatından faydalanan müşterilerimiz 2025 yılına kadar her yıl 1000 kontör hediye kampanyasından yararlanacaktır.

Hazırsanız  ücretsiz deneme süresince 1 ay kullanmak üzere üyelik oluşturabilirsiniz.

 


Yorumlar
ERCAN E. @ 14.03.2023 14:57

İstanbul Ankastre firması olarak 3 yıldır Genel Muhasebe ve şimdi de E-Fatura süreçlerimizi tek panelden yürütebiliyoruz. Sınırsız sınıflandırma ve otomatik entegrasyonu sayesinde değişen ihtiyaçlarımıza sürekli çözüm sağlıyoruz.

Yorum Yaz